Klanten

Klanten

Door jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk kan de ChangeAcademy professionals met branchegerichte ervaring bij elkaar brengen. Maar vaak is branchekennis niet echt van betekenis omdat de menselijke kant van verandering centraal staat en dat is universeel. Belangrijker is de visie en aanpak, elkaar verstaan, uitdagen en samen kunnen ‘produceren’.

Voorbeelden

  • Leiderschap-, strategie-, veranderingprogramma’s. Bij DuPont, Boskalis, DeltaLloyd, van Gansewinkel, Nuon, Eneco, ING, SNS, Rabobank, ABNAMRO, HVA, Universiteiten, Sappi, Glavebel, KNP en KPN, KLM, SCA-Packaging, Fluke, Heineken, Glasfabrieken, Ministeries, Provincies,Gemeenten, Gezondheidszorg.
  • Coachingprogramma’s gericht op nieuwe manieren van werken bij een Advokatenkantoor, Ministerie, NGO, Hogeschool, Verzekeringsorganisatie, energiebedrijf
  • Ontwikkelings programma’s als Integratietraject Woningcorporaties, Organisatieontwikkeling Romanian Dutch IT Company, Nieuwe organisatie en nieuwe manier van werken Gezondheidszorginstelling – ouderen, thuis- en verpleegzorg, Samenwerking vervoersorganisaties.

    Internationaal

  • Workshops t.b.v. vrouwen uit het Midden-Oosten en Noord-Africa.
  • Het ontwerpen en begeleiden van Journeys for Development in het buitenland, evenals conferenties ‘Arbeidsverhoudingen in de Toekomst’ met ‘leading thinkers’.
  • Faculty in het Management Development Programma voor het Top Management van de Indian railways bij HEC, Grand Ecole / Franse Business School. Training van leidinggevenden of professionals uit Indonesië, Zuid- Afrika, China, Rusland, Oost-Europa. Bijdragen aan het programma From planned Economy towards Dynamic Management –in Oost-Europa. Consultancyprojecten in Suriname; gericht op het versterken van de werkkansen van MBO opgeleiden in de bouw en in de gezondheidszorg. Het organiseren van events.
The Change Academy

The Change Academy

Josette de Goede
Gouwsingel 7
1566XA Assendelft

josette@thechangeacademy.nl
jdegoede@coreness.nl

+31 653 780 900

Volg mij